ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Δοκιμή με Νάτχο

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται εντεκάδα «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά στο μυαλό του υπάρχει και ο Μπίμπαρς Νάτχο, η ενδεχόμενη παρουσία του οποίου αλλάζει τα δεδομένα!
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Δοκιμή με Νάτχο

Πιθανώς να παίξει βασικός ο Νάτχο. Τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος (11/11, 19:30).

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται κατάμεστο (σ.σ.: ακόμα δεν έχει υπάρξει sold out) και ο Ολυμπιακός στοχεύει στην έκτη συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή της Super League και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη σημασία που έχουν οι τρεις βαθμοί απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, μιλώντας στους παίκτες του, στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου (10/11). Ο 48χρονος τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών ζήτησε πίεση από το πρώτο λεπτό και ένα γρήγορο γκολ που θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους.

Δοκιμή

Βάσει των τελευταίων δοκιμών στο Ρέντη, ο προπονητής του Ολυμπιακού δείχνει να εμπιστεύεται την ομάδα που νίκησε τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε και Χασάν, έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα. Ωστόσο, στην απογευματινή προπόνηση, ο Μαρτίνς έκανε και μία δοκιμή με τον Νάτχο στους βασικούς! Ο Ισραηλινός κεντρικός μέσος αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο, στο ευρωπαϊκό ματς με την Ντουντελάνζ στο Καραϊσκάκης. Ωστόσο, βγάζει απίστευτη δίψα για να παίξει σε αυτό το ματς. Ο Νάτχο είχε μπει ως αλλαγή στην έδρα του Άρη, διαφοροποιώντας θετικά τα δεδομένα της αναμέτρησης και τη διάταξη της ομάδας του (4-3-3).

Δεν είναι μία απλή απόφαση για τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος μίλησε με τον Νάτχο. Ο ποδοσφαιριστής του τον διαβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να παίξει. Πάντως, οι τελικές αποφάσεις για την εντεκάδα θα παρθούν μετά το πρωινό χαλάρωμα της Κυριακής (11/11) στο Ρέντη. Εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ρίξει το βάρος στις στατικές φάσεις. Το Σάββατο (10/11), ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε μέσω βίντεο τα δυνατά και αδύναμα σημεία του Παναθηναϊκού προς τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και λίγες ώρες πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης, στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι Νάτχο και Ναουέλ

Μαρτίνς: «Θα δουν έναν Ολυμπιακό να παίζει για αυτούς»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Δοκιμή με Νάτχο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.