ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γαλλικό σενάριο για Μήτρογλου και αναφορά για αποχώρηση Χασάν!

Η ηλεκτρονική έκδοση, μιας τοπικής εφημερίδας στη Μασσαλία, αποκαλύπτει τη σκέψη του Μαρινάκη για την επιστροφή του Μήτρογλου στον Ολυμπιακό - Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση ο Χασάν.
Ολυμπιακός: Γαλλικό σενάριο για Μήτρογλου και αναφορά για αποχώρηση Χασάν!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, όπως γράφει τη Δευτέρα (12/11) η ιστοσελίδα lephoceen.fr, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μαρσέιγ.

Τι λείπει από τον Ολυμπιακό; Ένας σκόρερ ολκής. Το σενάριο για τον Κώστα Μήτρογλου εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ιδανικό, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή κορυφαίου επιπέδου, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο σύλλογο. Σε άρθρο του εν λόγω γαλλικού ΜΜΕ, για τις δύσκολες ημέρες που περνάει ο Έλληνας επιθετικός στη Μασσαλία, γίνεται αναφορά σε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με το οικονομικό να είναι το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης.

Η Μαρσέιγ θέλει να απαλλαγεί από τις 330.000 ευρώ που κοστίζει μηνιαίως (σύμφωνα με την «L’ Equipe») ο 30χρονος σέντερ φορ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Μπενφίκα έναντι 15.000.000 ευρώ και έχει συμβόλαιο έως το 2021. Ρεαλιστικά, ο Μήτρογλου μπορεί να αποκτηθεί μόνο με τη μορφή δανεισμού και η είδηση είναι πως η περυσινή φιναλίστ του Europa League δείχνει διάθεση να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση της κατατεθεί. Και ένας εξάμηνος δανεισμός, έρχεται «κουτί» για τον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για κάθε οικονομική υπέρβαση και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να τα παίξουν όλα για όλα εντός συνόρων στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν. Μάλιστα, η «lephoceen.fr» στέκεται στην οικονομική δύναμη του διοικητικού ηγέτη των Πειραιωτών και επικαλείται το πρόσφατο παράδειγμα με τον Γιάγια Τουρέ, του οποίου η επιστροφή στην ομάδα αναμένεται να κοστίσει κοντά στα 5.000.000 ευρώ για μία σεζόν!

Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει, ήδη, τις διαδικασίες για τη διακοπή του ετήσιου δανεισμού του Αχμέντ Χασάν από την Μπράγκα! Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει βγάλει, ήδη, τρεις τραυματισμούς σε δυόμιση μήνες. Όπως τονίζουν οι Γάλλοι, ο δανεισμός του Χασάν στον Ολυμπιακό έχει εξελιχθεί σε φιάσκο. «Αποτυχία» είναι, συγκεκριμένα, η λέξη που χρησιμοποιείται.

Δεν υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του Χασάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γαλλικό σενάριο για Μήτρογλου και αναφορά για αποχώρηση Χασάν!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.