ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Τουρέ χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Ρέντη

Ακόμη κι εντός της ημέρας, ο Ολυμπιακός και Γιάγα Τουρέ αναμένεται να χωρίσουν κι επίσημα τους δρόμους τους – Ο Ιβοριανός πήγε και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Ρέντη
Ολυμπιακός: Ο Τουρέ χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Ρέντη

Το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου και όπως όλα δείχνουν ο Γιάγια Τουρέ διανύει τις τελευταίες ώρες του στον Ολυμπιακό.

Ο Τουρέ είναι μία ανάσα από την έξοδο και κατά πως φαίνεται θα ολοκληρωθεί σύντομα και άδοξα η δεύτερη θητεία του στους «ερυθρολεύκους».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ιβοριανός μέσος μετέβη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Ρέντη με σκοπό να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και ουσιαστικά να αποχωρήσει από την ομάδα έπειτα από πέντε συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 222 αγωνιστικά λεπτά.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για διαζύγιο ακόμη κι εντός της μέρας, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαιώνεται και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Γιάγια Τουρέ: Το «διαζύγιο» και όσα δεν είπε στο γεύμα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Τουρέ χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο Ρέντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.