ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πρωί Τετάρτης στην Ελλάδα ο Σολδάνο!

Το πρωί της Τετάρτης (2/1), ο Φράνκο Σολδάνο φτάνει στην Ελλάδα προκειμένου η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να πάρει επίσημη μορφή.
Ολυμπιακός: Πρωί Τετάρτης στην Ελλάδα ο Σολδάνο!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο από την Ουνιόν ντε Σάντα Φε στον Ολυμπιακό, καθώς ο παίκτης ταξιδεύει, ήδη, για την Ελλάδα.

Το βράδυ της Τρίτης (1/1), ώρα Ελλάδας, ο Αργεντινός επιθετικός μπήκε στο αεροπλάνο και «πέταξε» από την πατρίδα του με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας, μέσω Ρώμης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Ο 24χρονος κυνηγός αναμένεται να πατήσει ελληνική γη το πρωί της Τετάρτης (2/1), περίπου στις 11:30.

Ο Σολδάνο θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει με κάθε επισημότητα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, δεν θα χάσει καθόλου χρόνο και θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας!

Ολυμπιακός: Επίσημα ο Μπα στα ερυθρόλευκα!

Ολυμπιακός: Αυτά περιμένει από τον Σολδάνο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Πρωί Τετάρτης στην Ελλάδα ο Σολδάνο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.