ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι την προετοιμασία του για την κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα ματς όπου ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει ίδια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στον Λεβαδειακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι που θα έχει αρκετές ομοιότητες με αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό. Μόνο που ο...
Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το μεσημέρι την προετοιμασία του για την κομβική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε ένα ματς όπου ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει ίδια ενδεκάδα με αυτή κόντρα στον Λεβαδειακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους ένα παιχνίδι που θα έχει αρκετές ομοιότητες με αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό. Μόνο που ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος και οι παγίδες περισσότερες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, όπως στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια για απώλειες βαθμών. Το -8 από την κορυφή είναι μια μεγάλη διαφορά και δεν «χωράει» στραβωπατήματα.

Για τον λόγο αυτό κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει έτοιμη την βάση, πάνω στην οποία θα στηριχθεί. Και προτίθεται να κάνει λίγες αλλαγές.

Στην παρούσα φάση και για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πορτογάλος προτίθεται να χρησιμοποιήσει, την ίδια ενδεκάδα με αυτή του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με βάση όσα έδειξε και στην προπόνηση της Παρασκευής. Έτσι αναμένεται να ξεκινήσουν οι: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Λάζαρος, Φορτούνης, Γκερέρο. Η εικόνα των δύο τελευταίων θα είναι ίδια αφού θα εναλλάσσονται από το 9 στο 10 και το ανάποδο.

Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να πάρει τη νίκη στο Ιωάννινα και ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε στους παίκτες του πως πρέπει να είναι τακτικά πειθαρχημένοι, αλλά και προετοιμασμένοι για σκληρό παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Έχει πέραση ο «παγωμένος» Νικολάου

Ολυμπιακός: Τελειώνει με Ντίας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τι έδειξε ο Μαρτίνς για την ενδεκάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!