ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Μιραλάς!

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Κέβιν Μιραλάς, όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η έντυπη έκδοση του Sportime.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Μιραλάς!

Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime.gr, το μεσημέρι της Παρασκευής (4/5), ο Βέλγος κυνηγός μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε τη λήξη του εξάμηνου δανεισμού του από την Έβερτον και δεν πρόκειται να δώσει το «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι της Super League κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (6/5, 19:00).

Αποχωρεί ο ΜιραλάςΠολλά τα λεφτά για Μιραλάς

Η έντυπη έκδοση του Sportime, σας είχε ενημερώσει από τις 7 Απριλίου πως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα για την απόκτηση των ποδοσφαιρικών του δικαιωμάτων, καθώς τα χρήματα είναι απλησίαστα για τα δεδομένα της εποχής.

«Γυρίζει στην Έβερτον ο Μιραλάς»Ο άλλος Μιραλάς!

Ο Κέβιν Μιραλάς ήρθε σαν Μεσσίας τον Γενάρη, προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά πάνω στο χορτάρι. Στο Πρωτάθλημα μέτρησε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 12 συμμετοχές, ενώ έπαιξε και σε 3 ματς στο Κύπελλο Ελλάδας, χωρίς ασίστ και γκολ στο ενεργητικό του.

Έντονη δυσαρέσκεια για Μιραλάς«Θα πρέπει να κοιτάξει για κάτι άλλο»

Οι οικονομικές προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση της μεταγραφής ήταν ασύμφορες για τους Πειραιώτες, ενώ η παρουσία του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στα διοικητικά κλιμάκια, καθώς ο διεθνής επιθετικός παρουσιάστηκε αδιάφορος εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τέλος ο Μιραλάς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!