×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ανσαριφάρντ: «Συζητάω με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο»


    Στέλιος Ανδρικάκης

Ανσαριφάρντ: «Συζητάω με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο»


Δηλώσεις στη χώρα του έκανε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αναφερόμενος στην αποτυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού, στο μέλλον του στην Ελλάδα, αλλά και το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο 28χρονος επιθετικός από το Ιράν, ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν γνωρίζει το τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας του, τονίζοντας παράλληλα πως αυτήν τη στιγμή έχει το μυαλό του μόνο στη Ρωσία και την Εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε μία εξαιρετική ομάδα φέτος, όμως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σπουδαίος και υπερήφανος σύλλογος στην Ελλάδα, αλλά μέσα στη σεζόν χάσαμε πολλούς βαθμούς. Ίσως απλά ήμασταν άτυχοι» ήταν αρχικά τα λόγια του.

«Η δουλειά μου μέσα στη μεταγραφική περίοδο είναι πολύ δύσκολη, επειδή πρέπει να κάνω την καλύτερη επιλογή. Συζητάω με τον Ολυμπιακό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πρέπει να δω όλες τις προτάσεις και να τις εξετάσω. Στο τέλος όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Εκείνοι θα πρέπει να συμφωνήσουν με κάποια καινούργια ομάδα» πρόσθεσε.

«Αυτές τις ημέρες, έχω συγκεντρωθεί τελείως στην Εθνική ομάδα. Στη Ρωσία θα βιώσω το δεύτερο Μουντιάλ μου. Οπότε σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Ιράν. Έχω αρκετό χρόνο για να πάρω οποιαδήποτε απόφαση, οπότε το μόνο που έχω στο μυαλό μου, είναι σε αυτές τις ημέρες που έρχονται» κατέληξε.