×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Eπιβεβαίωση Sportime: Κινητικότητα για Σολδάνο!


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Eπιβεβαίωση Sportime: Κινητικότητα για Σολδάνο!


Ο Ολυμπιακός φορτσάρει για την απόκτηση επιθετικού και υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν ντε Σάντε Φε.

Από τις 22 Νοεμβρίου, το Sportime είχε καταγράψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αργεντινό επιθετικό και τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο σκόπελος που πρέπει να ξεπεραστεί, είναι αυτός της Ουνιόν ντε Σάντα Φε, η οποία ζητάει χρήματα για την παραχώρησή του, έξι μήνες πριν από την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι ομάδες που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Σολδάνο, έχουν κάνει πίσω επειδή υπάρχει ο Ολυμπιακός και αυτό λέει πολλά! Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν την περίπτωσή του από το καλοκαίρι και το πράσινο φως έχει, ήδη, ανάψει. Και αυτή η υπόθεση δεν έχει να κάνει με τον επιθετικό που αναζητά για τώρα ο Ολυμπιακός. Αν, μάλιστα, τελεσφορήσει η μεταγραφή του Σολδάνο στο χειμερινό παζάρι, τότε η ομάδα αναμένεται να γίνει κίνηση και για έναν ακόμα επιθετικό. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Αχμέντ Χασάν θα επιστρέψει στην Μπράγκα και θα διακοπεί ο δανεισμός του… Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τον Σολδάνο και οι επόμενες ημέρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον!


Τελευταία Νέα