×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

H θέση του Πέδρο Μαρτίνς για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην Ριζούπολη (vid)


    Αλέξανδρος Κωτάκης

H θέση του Πέδρο Μαρτίνς για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην Ριζούπολη (vid)


Η διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου Ελλάδας στο γήπεδο της Ριζούπολης έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΕΠΟ.  

Οι Πειραιώτες θεωρούν πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ιστορικού αθηναϊκού γηπέδου δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα και το επίπεδο του αγώνα, που κρίνει τον δεύτερο εγχώριο τίτλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε από τη Nova σχετικά και συντάχθηκε με αυτή την άποψη, οτι δηλαδή το γήπεδο δεν βρίσκεται στο επίπεδο που επιτάσσει ένας τελικός Κυπέλλου.

«Δεν είχα την ευκαιρία ως τώρα να επισκεφθφώ τη Ριζούπολη, αλλά θέλω να επισκεφθώ το γήπεδο μόνος μου για να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Ομως οι πληροφορίες που έχω είναι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Με όλον τον σεβασμό στον γηπεδούχο νομίζω πως είναι πραγματικά άσχημο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ υπάρχουν καλύτερα γήπεδα. Είτε το Καραϊσκάκη είτε το ΟΑΚΑ, είτε άλλα γήπεδα στα οποία μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός. Ο τελικός του Κυπέλλου πρέπει να είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν έχει φροντίσει να βρει έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο για να διαφημιστεί αυτός ο τελικός. Γενικότερα ένα καλύτερο γήπεδο που να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες στις δύο ομάδες ώστε να προσφέρουν το καλύτερο θέαμα και αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρτίνες.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις δηλώσεις που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ & ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα