×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Προκλητικός και χωρίς λόγο, γιατί άραγε;


    Δημήτρης Μαργωμένος

Κυριάκος Παπαδόπουλος: Προκλητικός και χωρίς λόγο, γιατί άραγε;


Είναι απορίας άξιο γιατί όποτε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό είτε σε φιλικό, είτε επίσημο ματς, βγάζει εκνευρισμό στο παιχνίδι του. Για ποιο λόγο να το κάνει αυτό πρωτίστως στον εαυτό του.

Πραγματικά κακό στον εαυτό του κάνει με αυτήν την συμπεριφορά που βγάζει στο γήπεδο. Και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Απέναντι σε μία ομάδα η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αναδειχθεί και να μπορέσει να φύγει στο εξωτερικό να αγωνιστεί.

Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που τον βρήκε και τον απέκτησε από τον Σβορώνο Κατερίνης και στη συνέχεια μπόρεσε να παίξει μέχρι και σε ευρωπαϊκό ματς με τα ερυθρόλευκα. Επίσης ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που τον είχε βραβεύσει για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ματς της Ευρώπης όταν ήταν παίκτης στη Σάλκε.

Ένας σύλλογος, δηλαδή, ο οποίος του φέρθηκε μια χαρά και χωρίς να του σταθεί εμπόδιο πουθενά να προχωρήσει στην καριέρα του. Έφυγε για την Ευρώπη χωρίς να έχει προλάβει να δώσει πολλά στην ομάδα, αν και είχε όλες τις προοπτικές να το κάνει. Ο Ολυμπιακός όμως ποτέ δεν του είπε «όχι» σε μεταγραφή στο εξωτερικό. Του φέρθηκε μια χαρά όποτε τον βρήκε απέναντί του.

Αντιθέτως, ο ίδιος από την πλευρά του πάντα βγάζει εκνευρισμό. Αντιαθλητικό παιχνίδι και επίσης προκλητικός στη συμπεριφορά του.

Τα ίδια έκανε ακόμη και στο φιλικό του Ολυμπιακού με το Αμβούργο στην Αυστρία. Σκληρός στο παιχνίδι του πάνω στον Ντουρμισάι και προκλητικός.

Πάντως κακό στον εαυτό του κάνει με αυτήν του τη συμπεριφορά και όχι στον Ολυμπιακό. Αυτό θα πρέπει να το καταλάβει. Και επίσης δεν χρειάζεται να βγάζει αυτήν την εικόνα μέσα στο γήπεδο όποτε βρίσκει τους «ερυθρόλευκους» απέναντί του.

Το έχει δηλώσει αρκετές φορές ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το βγάζει και στο γήπεδο αυτό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Απέναντι μάλιστα σε έναν σύλλογο που του έχει φερθεί άψογα…