×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός: Η απολογία των Σάββα, Καραπαπά


    Λευτέρης Παυλίδης

Ολυμπιακός: Η απολογία των Σάββα, Καραπαπά


Έφτασε η ημέρα στην οποία ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα δύο παράγοντές του είχαν κληθεί σε απολογία μετά τη δίωξη που τους ασκήθηκε. Ο λόγος για τους Σάββα Θεοδωρίδη, Κώστα Καραπαπά.

Αμφότεροι είχαν πάρει αναβολή στην πρώτη εκδίκαση της υπόθεσης για σήμερα 21 Νοεμβρίου. Δεν έδωσαν όμως το «παρών» ούτε σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Από τη μία η υπόθεση του Κώστα Καραπαπά δεν εκδικάστηκε, αυτό γιατί ζήτησε και πήρε αναβολή ο δικηγόρος του. Κατέθεσε το ίδιο χαρτί που είχε πάρει αναβολή την πρώτη φορά ο συγκεκριμένος παράγοντας.

Εξαιτίας της οσφυαλγίας που τον ταλαιπωρεί δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» και πήρε αναβολή για τις 28 του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εφετείο για Όσκαρ Γκαρθία: «Δεν τραυματίστηκε»!

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Σάββα Θεοδωρίδη δεν έδωσε ο ίδιος το «παρών», αλλά τον εκπροσώπησε η δικηγόρος Ελένη Τσάκαλη.

Τονίζοντας χαρακτηριστικά για τις δηλώσεις που έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης πριν το ματς με την Ξάνθη που είχε ο Ολυμπιακός:

«Από το άρθρο 2 και το άρθρο 20Α του πειθαρχικού κώδικα δεν προβλέπεται καμία πειθαρχική διαδικασία εναντίων του κ. Σάββα Θεοδωρίδη και ότι η αντίδρασή του ήταν άμεση υποβάλλοντας μήνυση εναντίων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ένα χρόνο τώρα έχει αναγνωρίσει ότι ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πειθαρχικής δίωξης.

Όταν ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής παρατήρησε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε παράβλεψη ο Χατζησαβάογλου επεσήμανε ότι δεν μπορούμε να πούμε τέτοιο πράγμα για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα καθώς οφείλει να τα παρατηρεί όλα».

Παράλληλα ο Ολυμπιακός μέσω του δικηγόρου του Ιωάννη Χατζησαββάογλου, έκανε πρόσθετη παρέμβαση για τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Τονίζοντας χαρακτηριστικά: ««Ο κύριος Σάββας Θεοδωρίδης δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πειθαρχικής δίωξης. Δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε καμία σύνδεση της ΠΑΕ με τον κ. Θεοδωρίδη.

Είναι ένας άνθρωπος που δίνει συνεντεύξεις, δεν νοείται η επιτροπή σας αλλά και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να μην το γνωρίζει αυτό.

Ο κ. Θεοδωρίδης είναι παλιά καραβάνα, γνωρίζει τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μιλάει σαν Ολυμπιακός αλλά σαν Σάββας Θεοδωρίδης.

Έχει ποτέ η επιτροπή σας κινήσει τέτοια διαδικασία εναντίον παλαιμάχου φιλάθλου ή επίτιμου προέδρου άλλης ομάδας; Ποτέ. Είναι τυχαίο αυτό;».».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα