Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Με 5 παίκτες των Κ19!


Δημήτρης Μαργωμένος

Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι: Με 5 παίκτες των Κ19!


Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πέδρο Μαρτίνς για το ματς Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι.

Την Τετάρτη είναι το παιχνίδι Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετράει πολλές απουσίες.

Οι οποίες μάλιστα είναι σημαντικών ποδοσφαιριστών, αφού μιλάμε για παίκτες βασικούς. Όπως είναι οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Χολέμπας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και άλλους.

Όπως επίσης αμφίβολος είναι και ο Ραφίνια, ο οποίος όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Εξαιτίας των πολλών απουσιών που έχει ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της Τετάρτης, στις τελευταίες προπονήσεις συμμετέχουν και παιδιά από τους Κ19.

Συγκεκριμένα πέντε ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τους Άγγλους. Παράλληλα όμως είναι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις, για τις ανάγκες της ομάδας.

Στην αποστολή μπήκαν οι Κίτσος, Νικόλης, Τσάβος, Σουρλής, Καραργύρης, αν και οι δύο τελευταίοι είναι μόνιμα μέλη της πρώτης ομάδας. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους τρεις πρώτους. Αν βάλουμε και τον Τζολάκη, μιλάμε τότε για έξι παίκτες…

Όσον αφορά τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι προπονούνται με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων», είναι οι Τσέλιος, Χριστοφιλόπουλος.

Οι δυο τους όμως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, διότι οι γηγενείς παίκτες θα πρέπει να έχουν δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα.


Sportime Extras