×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολυμπιακός μεταγραφές 14/6: Ο Σεμέδο μίλησε για το μέλλον του


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολυμπιακός μεταγραφές 14/6: Ο Σεμέδο μίλησε για το μέλλον του


Ολυμπιακός μεταγραφές 14/6: Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο ραντάρ του τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά οι δυσκολίες είναι πολλές. Μάλιστα ο 25χρονος στόπερ μίλησε για το μέλλον του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «rádio renascença» ρωτήθηκε για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν ήταν ξεκάθαρος, αλλά επεσήμανε πως θα ήθελε να παραμείνει στην Πορτογαλία.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του για τον Ρούμπεν Σεμέδο, αλλά το θέμα συγκεντρώνει μεγάλες δυσκολίες.

Γιατί στο κόλπο φέρεται να έχουν μπει και οι Μπεφίκα, Σπόρτινγκ. Γι’ αυτές ρωτήθηκε ο Σεμέδο, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.

«Είναι μια αναγνώριση της δουλειάς μου, το να ενδιαφέρονται μεγάλες ομάδες», είπε αρχικά.

Για το γεγονός πως έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στη Σπόρτινγκ και αν θα έπαιζε σε κάποια άλλη μεγάλη ομάδα της χώρας, είπε: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να προσαρμόζονται. Και δεν θα αποτελέσω εξαίρεση στον κανόνα».

Ολυμπιακός μεταγραφές 14/6: Ο Σεμέδο ξεκαθάρισε την επιθυμία του

Ξεκαθάρισε ποια είναι η επιθυμία του, λέγοντας πως θα ήθελε να μείνει στην Πορτογαλία.

«Δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό στην παρούσα φάση. Το θέμα το χειρίζονται οι εκπρόσωποι μου. Υπάρχουν πολλές προτάσεις στο τραπέζι. Κάτι ευχάριστο για μένα. Είναι ένα σημάδι πως κάνω σωστά τη δουλειά μου. Προσωπικά θα ήθελα να μείνω στην Πορτογαλία. Τώρα, όμως, πρέπει να ξεκουραστώ. Σε μία με δύο εβδομάδες θα υπάρχουν νέα», είπε ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον. Μάλιστα υπήρξαν επαφές τελευταία με την Βιγιαρεάλ, στην οποί ανήκει ο Σεμέδο.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Σπόρτινγκ έχει βάλει ρήτρα σε περίπτωση που δείξουν ενδιαφέρον απόκτησης Μπενφίκα και Πόρτο. Κάτι που μπορεί να είναι αποτρεπτικό για τους δύο συλλόγους.

Το σίγουρο είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει με τον Ρούμπεν Σεμέδο, Και φέρεται να τον έπεισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια καλή προοπτική.

Ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που δυσκολεύουν την περίπτωση του. Γιατί η Βιγιαρεάλ έδωσε 17 εκατ. ευρώ στην Σπόρτινγκ για να τον κάνει δικό της.


Τελευταία Νέα