Ολυμπιακός: Πήρε παίκτη στην ακαδημία


Sportime Team

Ολυμπιακός: Πήρε παίκτη στην ακαδημία


Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή για την οποία προχώρησε ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα του Γιάννη Μαθιούδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε δοκιμαστεί και αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες.

Είχε αφήσει καλές εντυπώσεις σε προπονήσεις που είχε λάβει μέρος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να τον αποκτήσουν και να τον κάνουν δικό τους.

Η μεταγραφή που έκανε ο Ολυμπιακός έγινε γνωστή από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Νέα μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Ο Γιάννης Μαθιούδης (22/3/2005), που είχε κληθεί για δοκιμές από τον Ολυμπιακό, έπεισε τους «ερυθρόλευκους» και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Ο 14χρονος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην ΑΠΕ με τον προπονητή μας Αλέξη Γκουτζούλα να έχει τεράστια συνεισφορά στην εξέλιξή του ως παίκτη και άνθρωπο.

Είναι στόπερ, έχει και τα δύο πόδια με το δεξί να είναι το καλό του και σε 30 ματς στο πρωτάθλημα της Κ14 της ΕΠΣΑ μετρά 12 γκολ, παρά το ότι αγωνίζεται στην άμυνα.

Οι κ.κ. Κριμιτζάς, Γεωργόπουλος και Βαΐτσης τον ξεχώρισαν και ύστερα από τις συζητήσεις που είχαν με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου μας Μιχάλη Δαλαταριώφ ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Γιάννη, η οικογένεια της ΑΠΕ είναι μαζί σου, καλή συνέχεια από δω και πέρα και πολλή δουλειά!

Ο Γιάννης Μαθιούδης με τον τεχνικό υπεύθυνο της Ακαδημίας μας Νίκο Νταλαμπίρα».


Sportime Extras