Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κι έγινε γνωστό πως ξεπέρασαν τις 24.000 τα εικονικά εισιτήρια.

Τα πάντα είναι έτοιμα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με την γιορτή για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Μετά την λήξη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει η φιέστα. Παράλληλα έχουν κλείσει, εικονικά, θέση, πάνω από 24.000 φίλοι της ομάδας. Γιατί αυτός είναι ο αριθμός των εικονικών εισιτηρίων, μέχρι στιγμής.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως είναι «sold out» οι θύρες 5, 6, 7, 10, 23, 30, 33, VIP, VVIP.

Από το πρωί της Τετάρτης το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Οι φίλοι των Πειραιωτών σπεύδουν να πάρουν ένα από τα εικονικά εισιτήρια που ακόμα έχουν μείνει απούλητα.

Η διάθεση τους συνεχίζεται και από το Τμήμα Μελών το οποίο θα παραμείνει ανοικτό σήμερα μέχρι τις 19:00 και ηλεκτρονικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Είναι γνωστό πως τα χρήματα θα πάνε όλα στον Ερασιτέχνη για την ενίσχυση του. Ο οποίος έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και τίτλους εντός και εκτός συνόρων.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι και την ολοκλήρωση της φιέστας. Πατήστε ΕΔΩ, για να αγοράσετε ένα από τα συλλεκτικά κομμάτια.

Στο τέλος της φιέστας θα ανακοινωθεί το νούμερο για τους φίλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που πρόλαβαν να κλείσουν θέση στην εικονική κερκίδα.

Διαβάστε επίσης

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ορίστηκε η ώρα έναρξης