×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ολοκληρώθηκε του Νικολάου στην Ουντινέζε


    Αλέξανδρος Χρηστάκος

Ολοκληρώθηκε του Νικολάου στην Ουντινέζε. Ο Δημήτρης Νικολάου δεν πρόκειται να μπει την Παρασκευή (27/7)...


Ο Δημήτρης Νικολάου δεν πρόκειται να μπει την Παρασκευή (27/7) στο ίδιο αεροπλάνο με την αποστολή του Ολυμπιακού για το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα. Κι αυτό γιατί θα πάει από το Άμστερνταμ στο Ούντινε για να υπογράψει στην Ουντινέζε.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του νεαρού στόπερ με την μορφή του δανεισμού για δύο χρόνια, έναντι 500 χιλιάδων ευρώ! Μάλιστα υπάρχει και οψιόν αγοράς που φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Αν ο Νικολάου κάνει κάποιες συγκεκριμένες συμμετοχές μάλιστα, αυτή ενδέχεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως θα είναι στην ευχέρεια της ιταλικής ομάδας αν θέλει να προχωρήσει στην απόκτησή του μετά το πέρας της διετίας.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν εδώ και καιρό με την Ουντινέζε. Ανήκει στην οικογένεια Πότσο, που έχει καλές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Νικολάου θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστεί στο καμπιονάτο, να αποκομίσει εμπειρίες και να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Βέβαια για όλα αυτά θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να δείξει πως αξίζει.


Τελευταία Νέα