Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η υπόθεση της απόκτησης τερματοφύλακα από τον Ολυμπιακό.

Το γυαλί με τον Ανδρέα Γιαννιώτη έχει ραγίσει και δεν πρόκειται να κολλήσει. Παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τελευταία. Βέβαια, κανείς δεν πρέπει να αποκλείει οτιδήποτε. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τόνισε πως το ρόστερ έκλεισε, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για έναν τερματοφύλακα, που θα πλαισιώσει τους Σα, Χουτεσιώτη.

Το όνομα του Μάτιτς Κότνικ ακούστηκε και χθες έντονα. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας του Πανιωνίου έχει τσεκαριστεί πολλές φορές. Το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει επαφή για ανανέωση του. Με δεδομένο πως οι «κυανέρυθροι» αναζητούν χρήματα για την αδειοδότηση τους, τα σενάρια αναφέρουν πως του έχουν βάλει πωλητήριο για να μπορέσουν να έχουν οικονομικά οφέλη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εκφραστεί θετικά για την περίπτωση του. Είναι μια λύση από την Ελλάδα, που μοιάζει εύκολη. Ο Κότνικ γνωρίζει για το ενδιαφέρον και φέρεται να ασκεί πίεση και από την δική του την μεριά.

Παράλληλα στην Πορτογαλία επιμένουν να κάνουν αναφορές για τον Ζοσέ Μαραφόνα. Ο 31χρονος τερματοφύλακας της Μπράγκα, έχει καλό βιογραφικό, αλλά και ένα σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε πέρσι. Στα ατού του πως έχει συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς στην Μαρίτιμο. Εξαιρετική η περίπτωση του ενώ έχει και μία συμμετοχή στην Εθνική της Πορτογαλίας.

Υπάρχει και μία ακόμα περίπτωση, που εξετάζουν στον Ολυμπιακό, με το όνομα να μην έχει γίνει γνωστό. Οι Πειραιώτες, πάντως, δείχνουν να μην βιάζονται για να κάνουν την κίνηση τους. Όσο για το σενάριο με τον Λουκ Στιλ, μια εύκολη λύση, λόγω Νότιγχαμ, διαψεύστηκε κατηγορηματικά, από τον ίδιο. Μάλιστα, υπήρξαν κι έντονες αντιδράσεις από τους φίλους της Νότιγχαμ, στο ενδεχόμενο αποχώρησης του!