ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σφαιρόπουλος: «Αλλοι στέλνουν DVD…»

Η διαιτησία είχε την τιμητική της. Οι «ερυθρόλευκες» αναφορές γι’ αυτό το θέμα ήταν αρκετές. Και… αιχμηρές. «Σεβόμαστε τη διαιτησία, δεν είχαμε μιλήσει μέχρι στιγμής και νομίζω ότι το παίρνουν ως αδυναμία. Πιστεύω ότι το θέμα είναι να έχουμε διαιτησία “50-50”, και σε αυτό το ματς η διαιτησία δεν ήταν 50-50. Βλέπω ότι υπάρχει ένα...
Σφαιρόπουλος: «Αλλοι στέλνουν DVD…»

Η διαιτησία είχε την τιμητική της. Οι «ερυθρόλευκες» αναφορές γι’ αυτό το θέμα ήταν αρκετές.

Και… αιχμηρές. «Σεβόμαστε τη διαιτησία, δεν είχαμε μιλήσει μέχρι στιγμής και νομίζω ότι το παίρνουν ως αδυναμία. Πιστεύω ότι το θέμα είναι να έχουμε διαιτησία “50-50”, και σε αυτό το ματς η διαιτησία δεν ήταν 50-50. Βλέπω ότι υπάρχει ένα σχέδιο από πίσω, όλοι γκρινιάζουν, άλλοι στέλνουν DVD… Όλο αυτό μας επηρέασε στο γήπεδο», ήταν οι διαιτητικές και όχι μόνο «αιχμές» του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η αναφορά των DVD αφορά τον Παναθηναϊκό και την κίνηση που είχε κάνει πριν από μερικούς μήνες να στείλει ένα βίντεο με διαιτητικά λάθη σε όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας και την διοργανώτρια.

«Χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Όταν τελειώνει έτσι, και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Είναι μια σειρά αγώνων, πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε το δεύτερο παιχνίδι και να πάμε στο Κάουνας, να παλέψουμε για τα επόμενα δυο και να τελειώσουμε εκεί τη σειρά», ξεκαθάρισε στις υπόλοιπες δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Πως έγινε το break στο ΣΕΦ

Παράλληλα, ο Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στους ανέτοιμους παίκτες του: «Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, έπειτα από τους τραυματισμούς που είχαν. Φυσικά αυτό “πλήγωσε” το παιχνίδι μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, εξηγώντας: «Θέλω να σταθώ επίσης με το τι έγινε μετά από το παιχνίδι της κανονικής περιόδου και στα σχόλια του συναδέλφου μου, όταν επιτέθηκε στους διαιτητές και όλοι είδαν ότι στο πρώτο ματς δεν σφύριξαν με τα ίδια κριτήρια. Είδαμε να σφυρίζουν εύκολα πολλές επαφές, στέλνοντας στις βολές τους παίκτες της Ζαλγκίρις. Από την άλλη πλευρά, πολλές επαφές δεν καταλογίστηκαν».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφαιρόπουλος: «Αλλοι στέλνουν DVD…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.