×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Βεζένκοφ: «Δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα»


Μαντώ Καψάλη

Βεζένκοφ: «Δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα»


Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού που παρουσίασε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. 

«Δεν παίξαμε με πάθος και ενέργεια, όπως κάναμε στα τελευταία ματς. Δεν δείξαμε αυτό που μπορούσαμε. Φτάσαμε κοντά, αλλά θα “κλέβαμε” ουσιαστικά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Βεζένκοφ, προτού προσθέσει:

«Ξέραμε ότι η Μπάγερν παίζει δυνατά και με αλλαγές στην άμυνα. Δεν παίξαμε με βάση το πλάνο μας, δεν κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα. Πρέπει να γίνουμε πιο συμπαγείς και να παλεύουμε από το πρώτο λεπτό. Έπρεπε να μπούμε πιο νωρίς στο ματς, να παλέψουμε στις 50-50 μπάλες, να βάλουμε ενέργεια στο παρκέ».

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα ματς ανά εβδομάδα: «Υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Μπορείς να δουλέψεις πάνω στον αντίπαλο, αλλά δεν έχεις τον ρυθμό και δεν μπορείς να ξεχάσεις εύκολα αυτό που έγινε. Αυτή είναι η απόφαση όμως, έχουμε προσαρμοστεί και πρέπει να προχωρήσουμε έτσι».

Παράλληλα σημείωσε: «Το παιχνίδι θεωρητικά ήταν στα μέτρα μας. Στο τέλος όμως παίρνεις αυτό που δικαιούσαι, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Έτσι είναι η Euroleague».

 

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras