Παναχαϊκή: Η δήλωση του Καλαθά


    Sportime TeamΗ Παναχαϊκή ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί, αφού το τοπίο στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου παραμένει θολό και το μέλλον δυσοίωνο.

Ο υποψήφιος Ελληνοαυστραλός επενδυτής, Θέμης Καλαθάς έδωσε μία επιστολή στη δημοσιότητα ξεκαθαρίζοντας πλήρως τις προθέσεις του και φρόντισε μάλιστα να ρίξει τους τόνους του… ενθουσιασμού.

Συγκεκριμένη η δήλωση αναφέρει: «Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής συνάντησή μου με τους μετόχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή, παρουσία του Κώστα Κατσουράνη, όπου θα συζητούσαμε, όχι για να βάζαμε τις τελικές υπογραφές– και το υπογραμμίζω – ανεβλήθη από μεριάς μου. Κανενός άλλου. Επίσης, γνωστή είναι η αιτία: λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της τελευταίας στιγμής, που συνδέονται με την Αυστραλία. Την άλλη άκρη του πλανήτη. Εκεί ζω μόνιμα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Η χθεσινή μου, λοιπόν, απουσία, δεν σημαίνει πως παύει να με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιρικός σύλλογος. Ένας από τους πιο ιστορικούς και αξιοπρεπείς της Ελλάδας. Ευελπιστώ πως το συντομότερο δυνατόν θα καταστεί εφικτό το …αντάμωμα μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών. Το ξανατονίζω, όμως, και στον επίλογο. Αφού οι νομικοί μου εκπρόσωποι ελέγξουν τα οικονομικά της ΠΑΕ Παναχαΐκή, και εάν και εφόσον διαπιστώσω πως η επιχείρηση (για επιχείρηση πρόκειται) είναι «καθαρή», μόνο και τότε θα ολοκληρωθεί το deal. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Είμαι ξεκάθαρος, υποσχέσεις άλλες δεν θυμάμαι να έδωσα.

Θέμης Καλαθάς».Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.