ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Καταγγελίες από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός (pic)

Ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Κατήγγειλε και το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας». Οι «πράσινοι» ανέφεραν πως ένας οπαδός του Ολυμπιακού κατάφερε να φτάσει στο χώρο των αποδυτηρίων και εξύβρισε τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού. Ακολούθως τράπηκε σε φυγή, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να εκφράζουν...
Καταγγελίες από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός (pic)

Ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Κατήγγειλε και το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια του Σταδίου «Ειρήνης και Φιλίας».

Οι «πράσινοι» ανέφεραν πως ένας οπαδός του Ολυμπιακού κατάφερε να φτάσει στο χώρο των αποδυτηρίων και εξύβρισε τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού.

Ακολούθως τράπηκε σε φυγή, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να εκφράζουν την απορία τους για τον τρόπο προσέγγισης και τον τρόπο διαφυγής τους, ενώ παράλληλα χαρακτήριζαν την κατάσταση ως ζούγκλα».

Την ίδια στιγμή, το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης δεν ανέφερε κάτι για το περιστατικό που καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός. Σε αυτό έχουν καταγραφεί υβριστικά συνθήματα και οι κροτίδες που πέταξαν οι οργανωμένοι στο τέλος του αγώνα. Πάντως, το Φ.Α. αναφέρει πως «ακολουθεί έκθεση».

Ανακοίνωση με «καρφιά» από τον Παναθηναϊκό

Παπαδόπουλος: «Είδα την αγωνία του Σώμου για τον νικητή»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελίες από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.