ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το κίνητρο του Καμπετσή

Ο 19χρονος επιθετικός θέλει να αγωνιστεί στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης»
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το κίνητρο του Καμπετσή

Υψηλό κίνητρο έχει ο Αργύρης Καμπετσής για να αγωνιστεί στο κυριακάτικο (11/11, 19:30) ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.

Κάποιες αναρτήσεις… ερυθρόλευκης απόχρωσης κατά το παρελθόν δεν άρεσαν σε φίλους του Παναθηναϊκού, όμως ο ίδιος ορκίστηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για τη νέα του ομάδα.

Εξάλλου, ο 19χρονος επιθετικός ήθελε να αγωνιστεί στο «τριφύλλι», ασχέτως αν υπήρξε ενδιαφέρον από τουλάχιστον τρεις συλλόγους της Super League.

Ένα γκολ με τον Λεβαδειακό και μια ασίστ με τη Λαμία είναι οι σημαντικότερες στατιστικές επιτυχίες της σεζόν για τον Καμπετσή, ο οποίος έχει πιθανότητες να αγωνιστεί σε περίπτωση που ο Γιώργος Δώνης επιλέξει διάταξη 4-4-2 όπως στην Τούμπα.

Αν διατηρηθεί η τακτική λογική όπως με την ΑΕΚ, τότε μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να μείνει στον πάγκο ο Φεντερίκο Μακέντα και να αγωνιστεί ο νεαρός.

Όπως και να’ χει, η επιλογή Καμπετσή (ανεξάρτητα με το πότε θα μπει στο ντέρμπι του Φαλήρου) έχει μεγάλο ενδιαφέρον κι όχι μόνο λόγω του «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του.

Παναθηναϊκός: Δυσαρέσκεια για τις αναφορές περί πληρωμών

Παναθηναϊκός: Φουλ τακτική από τον Δώνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το κίνητρο του Καμπετσή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.