ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Διούδης

Πάγωσαν άπαντες με τον τραυματισμό του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, τον οποίο χειροκρότησε ο κόσμος του Ολυμπιακού
Στο νοσοκομείο ο Διούδης

Σοβαρά τραυματίστηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους του ντέρμπι ο Σωκράτης Διούδης. Ο τερματοφύλακας είχε μία σφοδρή σύγκρουση με τον Νάτχο και του γύρισε η γλώσσα!

Για λίγα λεπτά ήταν στο έδαφος και από πάνω του σχεδόν όλοι οι παίκτες. Κάποιοι εξ αυτών κρατούσαν το κεφάλι τους με τα χέρια μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Πολύ ωραία η αντίδραση των οπαδών του Ολυμπιακού. Ήταν αρκετοί εκείνοι που χειροκρότησαν έχοντας καταλάβει ότι το περιστατικό ήταν σοβαρό.

Τελικά ο Διούδης αποχώρησε με το αμαξίδιο. Κάπου εκεί φάνηκε να έχει και τις πρώτες αντιδράσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως κάποια στιγμή άρχισε να κλωτσάει την οροφή λόγω εκνευρισμού.

Στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Από αυτές θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

http://www.sportime.gr/live/191812/olympiakos-panathinaikos-live/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο νοσοκομείο ο Διούδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.