ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μακέντα

Η προετοιμασία για το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα στην επανέναρξη της Super League εκκίνησε με την καλή είδηση για τον Φεντερίκο Μακέντα. Μετά το κυριακάτικο ρεπό ο Κίκο μπήκε και γυμνάστηκε κανονικά. Ενσωματώθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που χτύπησε με την Εθνική κι έκανε αποφόρτιση. Ατομικό έκανε ο Κολοβέτσιος και θεραπεία οι Διούδης, Μουνιέ, Κουλιμπαλί....
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μακέντα

Η προετοιμασία για το σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα στην επανέναρξη της Super League εκκίνησε με την καλή είδηση για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Μετά το κυριακάτικο ρεπό ο Κίκο μπήκε και γυμνάστηκε κανονικά. Ενσωματώθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που χτύπησε με την Εθνική κι έκανε αποφόρτιση. Ατομικό έκανε ο Κολοβέτσιος και θεραπεία οι Διούδης, Μουνιέ, Κουλιμπαλί.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και οικογενειακό διπλό. Πρωϊνή η προπόνηση της Τρίτης, για τον Παναθηναϊκό, στις 11:00.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Μακέντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.