ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με τους… μισούς παίκτες

Χωρίς οκτώ παίκτες και τον Γιώργο Δώνη το πρόγραμμα της Τρίτης
Παναθηναϊκός: Προπόνηση με τους… μισούς παίκτες

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε και η προπόνηση της Τρίτης (8/1) στον Παναθηναϊκό, ο οποίος συνεχίζει μετ’ εμποδίων την προετοιμασία για το ματς με τη Λαμία.

Από τους ποδοσφαιριστές που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, απουσίασαν οι Γιάννης Μπουζούκης, Βαγγέλης Οικονόμου, Αργύρης Καμπετσής, Βαγγέλης Θεοχάρης, Χρήστος Σέχου.

Aτομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Φεντερίκο Μακέντα, Όμρι Άλτμαν και θεραπεία ο Κωνσταντίνος Κότσαρης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Μάκη Αγγελίνα, επειδή κι ο Γιώργος Δώνης ήταν απών λόγω ίωσης.

Το πρόγραμμα των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο.

Η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία θα γίνει την Τετάρτη (9/1) στις 15:00 και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα της Πέμπτης (10/1).

Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα στο καλοκαίρι ο Νταμπίζας

Μπεργκ: «Δεν μετανιώνω που έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Προπόνηση με τους… μισούς παίκτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.