ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος αγοράζει κορυφαίο ελληνικό κλαμπ» (pic)

Ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε στο γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, απ’ όπου πήρε την είδηση ο ιστότοπος bilyonaryo.com.ph των Φιλιππίνων. Το περιοδικό Bilyonaryo αποτελεί ένα από τα πιο έγκυρα κι ονομαστά του επιχειρηματικού κόσμου στην Ασία. Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από τα ελληνικά Μέσα και πράγματι είναι καλά ενημερωμένη η ιστοσελίδα. Αναφέρει ότι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται κοντά στην...
«Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος αγοράζει κορυφαίο ελληνικό κλαμπ» (pic)

Ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε στο γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, απ’ όπου πήρε την είδηση ο ιστότοπος bilyonaryo.com.ph των Φιλιππίνων.

Το περιοδικό Bilyonaryo αποτελεί ένα από τα πιο έγκυρα κι ονομαστά του επιχειρηματικού κόσμου στην Ασία. Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από τα ελληνικά Μέσα και πράγματι είναι καλά ενημερωμένη η ιστοσελίδα. Αναφέρει ότι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται κοντά στην υλοποίηση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο αντί 32,3 εκατ. δολαρίων σε πρώτη φάση!

Τονίζεται ότι αν τελειώσει το deal, ο Παναθηναϊκός θα γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα περάσει σε χέρια ξένου επενδυτή. Γίνεται η καταγραφή όλων των δυσκολιών της σεζόν, όπως η υπόθεση Βέμερ, αλλά και τα παρελθοντικά ευρωπαϊκά επιτεύγματα του «τριφυλλιού» (τελικός Πρωταθλητριών 1971 και ημιτελικός Champions League 1996 μεταξύ άλλων).

Στο ρεπορτάζ δίνεται ένα χρονικό περιθώριο είκοσι ημερών για την ολοκληρωτική επίτευξη συμφωνίας, για την οποία αναφέρει ότι θα τελειώσει θετικά εκτός αν προκύψουν θέματα στον οικονομικό έλεγχο. Η χάρη του Παναθηναϊκού έφτασε, μέσω Παϊρόζ, ως τις Φιλιππίνες με το κείμενο να τιτλοφορείται «Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος αγοράζει κορυφαίο ελληνικό κλαμπ»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ταϊλανδός δισεκατομμυριούχος αγοράζει κορυφαίο ελληνικό κλαμπ» (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.