ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίκτες που τους κρατάς… χθες!

Οι αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά κι η αναγκαιότητα να μην χάσει ο Παναθηναϊκός, μέσα από τα χέρια του, ποδοσφαιριστές σαν τον Λουντ και τον Δώνη
Παίκτες που τους κρατάς… χθες!

Τα συμβόλαια των Ρόμπιν Λουντ και Χρήστου Δώνη λήγουν το καλοκαίρι που μας έρχεται κι από την στιγμή που η κατάσταση διοικητικά δεν έχει μεταβληθεί, ακόμα , το μέλλον αμφότερων βρίσκεται στον «αέρα».

Ραντεβού γνωριμίας Νταμπίζα-πλευράς Παϊρόζ

Πρακτικά, το να παραμείνουν οι δύο ποδοσφαιριστές στα πράσινα έχει αντικειμενικές (σ.σ. οικονομικές) δυσκολίες. Ωστόσο είναι από τις περιπτώσεις, που μία ομάδα μόνο να κερδίσει θα έχει από ενδεχόμενες ανανεώσεις.

Λουντ και Δώνης φέτος έκαναν μία πολύ καλή χρονιά, τηρουμένων των αναλογιών. Ο μεν Φινλανδός ήταν ο MVP και πρώτος σκόρερ (7 γκολ, 2 ασίστ) της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ ο Έλληνας άσος (1 γκολ, 3 ασίστ) κλήθηκε να βοηθήσει σε μία θέση άγνωστη για εκείνον. Αυτή, του κεντρικού επιθετικού. Μάλιστα, αν και πολλοί δεν το περίμεναν, ανταποκρίθηκε κάτι παραπάνω από αξιοπρεπώς.

Θα είναι «μαχαιριά» για τον Παναθηναϊκό, που την επόμενη χρονιά θα έχει τεράστια προβλήματα αν δεν μπορέσει να αρθεί το -6 κι η απαγόρευση μεταγραφών (σ.σ. ψάχνεται σχετικά το επιτελείου του Πιεμπονγκσάντ), να χάσει τόσο εύκολα δύο από τα πολυτιμότερα «γρανάζια» του. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που δεν μιλάμε για παίκτες του… εκατομμυρίου. Με τα υπάρχοντα συμβόλαια ο Λουντ αμείβεται με 250 χιλ. ευρώ ετησίως, ενώ ο Δώνης με 70 χιλ. ευρώ το χρόνο. Ο τελευταίος, εκτός των άλλων, είναι και προϊόν των Ακαδημιών του συλλόγου.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίκτες που τους κρατάς… χθες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.