×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιώργος Δώνης: «Θα πάρουμε στόπερ, φορ, ίσως χαφ»


    Λάμπρος Γκαραγκάνης

Γιώργος Δώνης: «Θα πάρουμε στόπερ, φορ, ίσως χαφ»


Γιώργος Δώνης: Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού μίλησε ο τεχνικός των «πράσινων» στη Nova, παραμονές του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Μπαρτ Σένκεβελντ βρίσκεται προ των πυλών των «πράσινων», με τον Δώνη να μην θέλει να επιβεβαιώσει (για ευνόητους λόγους) τον ποδοσφαιριστή που είναι κοντά στο να κλείσει στο «τριφύλλι». Ρωτήθηκε για την ενίσχυση στο κέντρο άμυνας, αλλά και τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός από εδώ και πέρα.

Αποκαλύπτοντας πως θα γίνει κίνηση για φορ, αλλά και αμυντικό μέσο. Περίπτωση που θα εξαρτηθεί από το μέλλον των «κομμένων» ποδοσφαιριστών και του προϋπολογισμού που θα αδειάσει. Ο Γιώργος Δώνης, μάλιστα, γνωστοποίησε κάτι καταγεγραμμένο στην έντυπη έκδοση του Sportime εδώ και καιρό. Πως υπολογίζει για τη θέση «6» και τον Ζοάο Νούνες.

Γιώργος Δώνης: Τι είπε για τις μεταγραφές

Αναλυτικά η τοποθέτησή του στη Nova για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «πράσινων»: «Μία από τις θέσεις ενίσχυσης είναι ο κεντρικός αμυντικός. Φθάσαμε κοντά σε κάποιες περιπτώσεις. Από την αρχή ο Σένκεβελντ ήταν ψηλά στη διαδικασία. Θα πάρουμε στόπερ. Δεν είμαστε ομάδα που θα δαπανήσει αλόγιστα χρήματα, αφού κινούμαστε σε συγκεκριμένα πλαίσια. Θέλουμε παίκτες να ταιριάζουν στο προφίλ της ομάδας. Και δεν μπορείς όλα να τα βρεις σε έναν ποδοσφαιριστή.

Όταν υπάρχει η προοπτική διάθεσης χρημάτων, μπορείς να αλλάξεις επίπεδο με λιγότερους ποδοσφαιριστές. Θα εξαρτηθούν από τα παιδιά που προπονούνται μόνα τους και δεν υπολογίζονται, πολλά. Είναι ένα φορτίο που το έχει η ομάδα από οικονομική άποψη. Επάνω σε αυτό θα έχουμε νεότερα τις επόμενες ημέρες. Για να τα βάλουμε σε μία τάξη θα πάρουμε στόπερ, φορ και ίσως ένα αμυντικό χαφ. Ο Νούνες σε αυτή τη θέση, μπορεί να δώσει λύση πάντως».


Τελευταία Νέα