×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γηπεδικό Παναθηναϊκού: Με το σταγονόμετρο


Μάνος Ανδρουλάκης

Γηπεδικό Παναθηναϊκού: Με το σταγονόμετρο


Γηπεδικό Παναθηναϊκού: Τον τελευταίο μήνα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι από μετρημένα Μέσα να μεταφέρουν πληροφορίες.

Προφανώς γίνονται συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, έρευνες, «μαγειρέματα» και όλα αυτά που συνοδεύουν τόσο μεγάλα projects όπως η «Διπλή Ανάπλαση».

Εσχάτως δε έχουν καταγραφεί και κινήσεις από πλευράς Γιάννη Αλαφούζου, άλλες χειροπιαστές και άλλες με τη μορφή διαρροών, που φέρονται να λειτουργούν ευεργετικά προς τον σύλλογο.

Η ουσία είναι ότι κάθε επίσημη δήλωση για το γηπεδικό ζήτημα βγαίνει με το σταγονόμετρο και, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, με τόσα που έχουν ή δεν έχουν συμβεί όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει άπαντες να είναι επιφυλακτικοί για να μην εκτεθούν στην πορεία.

Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή δημοτική αρχή αλλά και η κυβέρνηση θέλουν να «τρέξει» το project της «Διπλής Ανάπλασης» (μαζί με εκείνο του Ελληνικού).

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, αφού πέραν της ιστορίας με τον «Μεγάλο Περίπατο», αποκτά αρνητικό πρόσημο για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στο ζήτημα του γηπεδικού.

Δεν είναι μόνο στο χέρι του για να αλλάξει το πρόσημο από τη στιγμή που η χρηματοδότηση (κατά βάση) αφορά πολλούς παράγοντες, όμως είναι σίγουρο ότι προσπαθεί πολύ.

«Γιατί έχουμε και την πανδημία. Γιατί έχουμε και τον κορονοϊό. Γιατί η πόλη αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά ζητήματα. Διότι η πόλη αυτή τη στιγμή έχει πολλά προβλήματα, τα οποία επηρέασαν τον προγραμματισμό μας. Γιατί για να γίνουν όλα αυτά που σας περιέγραψα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αναγκαστικά κάποια άλλα βγήκανε εκτός προγραμματισμού.

Σε κάθε περίπτωση για μας η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Θα μου επιτρέψετε να μείνω εδώ και να μην το πάω παραπέρα. Θέλω αυτό που συζητάμε να μετουσιωθεί σε κάτι απτό, μετρήσιμο και ορατό. Να μην είναι απλώς μια ανακοίνωση ή μια κορδέλα στα εγκαίνια», υπενθυμίζεται ότι δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων την Παρασκευή.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras