Αναμφίβολα, ο Παναθηναϊκός βιώνει ιστορικές στιγμές. Η αδιαφορία του Γιάννη Αλαφούζου ν’ ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του και να πληρώσει αυτά που οφείλει, έχει οδηγήσει το σύλλογος στο χείλος της καταστροφής κι ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό στη Football League.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έστειλε χθες ηχηρό μήνυμα στον «Τάφο του Ινδού». Αποφάνθηκε ότι η λύση που επιθυμούν για την επόμενη μέρα, είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μάλιστα, αργά χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε κι επίσκεψη στην οικία του αφεντικού της ΚΑΕ.

Είναι δεδομένο ότι ο Γιαννακόπουλος επιθυμεί να βοηθήσει στην άμεση αλλαγή σελίδας του συλλόγου. Ωστόσο η κοινοπραξία Athens Alive έχει προαναγγείλει ότι θα εμπλακεί στους «πράσινους», μόνο όταν παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ από την κυβέρνηση.

Η πιο μεγάλη ώρα, όμως, είναι τώρα. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φαντάζει ως η μοναδική λύση για να μην οδηγηθεί η ομάδα στα βράχια και οι ελπίδες του κόσμου, έχουν τοποθετηθεί επάνω του.

Το να βρεθούν 3-4 εκατ. για το σωματείο δεν είναι εύκολη υπόθεση, από τη στιγμή μάλιστα που ο κύριος υπεύθυνος… σφυρίζει κλέφτικά. Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, απαιτούνται υπερβάσεις. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να κάνει, ακριβώς, μία τέτοια.