×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ερυθρός Αστέρας για Φεντερίκο Μακέντα


    Μάνος Ανδρουλάκης

Ερυθρός Αστέρας για Φεντερίκο Μακέντα


Ο Τσάβι Ρόκα γνωρίζει πολύ καλά ότι για να αποκτήσει παίκτες της αρεσκείας του συλλόγου (βάσει των πραγματικών στόχων και όχι εκείνων της τελευταίας τριετίας), θα πρέπει πάση θυσία να μπει «φρέσκο» χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να συμβάλει στον εν λόγω τομέα, αυτός είναι ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος «αναγεννήθηκε» στην Αθήνα και διεκδικεί ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Στα 28 του, με διψήφιο αριθμό γκολ και τις δύο σεζόν, ο Ιταλός φορ πιστεύει ότι δικαιούται περισσότερα τόσο στον τραπεζικό του λογαριασμό όσο στο επίπεδο του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται στο εγγύς μέλλον.

Μία από τις ομάδες που «γλυκοκοιτάζουν» τον Μακέντα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, οι διοικούντες του οποίου έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα τα επιτεύγματά του.

Πάντως, δεν μπορεί να θεωρηθεί βέβαιο ότι ο σερβικός σύλλογος θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί οικονομικά.

Όπως προαναφέρθηκε, ο Ιταλός φορ εικάζει πως αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα, δεδομένου ότι η καριέρα του έχει αναγεννηθεί, συν ότι βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία.

Η ιστοσελίδα redstarbelgrade.rs που, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, ειδικεύεται σε θέματα για τον Ερυθρό Αστέρα, έχει κάνει σχετική ανάρτηση.

Το σερβικό site παραθέτει το βιογραφικό του Ιταλού, ενώ αναφέρει ότι έχουν ήδη αρχίσει οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση.

Επομένως, η σύνοψη και οι πληροφορίες του Sportime λένε ότι πράγματι ο Μακέντα αρέσει πολύ στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος αυτή τη στιγμή πιθανώς πρόκειται για την ομάδα που έχει εκδηλώσει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Κατά πόσο θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και του Ιταλού φορ; Θα φανεί στην πορεία.

 

Το ιδανικό ποσό για Μακέντα

Ο Μακέντα έχει επιβεβαιώσει ότι ψάχνεται, επομένως τόσο εκείνος όσο η ομάδα πορεύονται με κοινό τρόπο σκέψης.

Ο Ρόκα έχει ανοίξει ουκ ολίγες φορές την ατζέντα του, προκειμένου να επικοινωνήσει με ανθρώπους που πιθανώς να έχουν τη διάθεση για συζήτηση γύρω από το όνομα του Ιταλού.

Από τις 16 Μαΐου είχατε διαβάσει στο Sportime ότι ο Καταλανός έχει προσπαθήσει να «σπρώξει» τον Μακέντα ακόμα και στο MLS, προκειμένου να μπει φρέσκο χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η αφετηρία στις διαπραγματεύσεις είναι κοντά στο 1.000.000, όμως ο Παναθηναϊκός θα ήταν ικανοποιημένος και με ένα ποσό της τάξεως των 800.000 ευρώ.

Ας μην ξεχνάμε ότι αποκτήθηκε ως ελεύθερος, συνεπώς έπειτα από δύο χρόνια αρκετά καλής παρουσίας (γενικότερα μιλώντας), θα ήταν ιδανικό να πουληθεί με τα συγκεκριμένα χρήματα.

Εξάλλου, σε μερικούς μήνες (Ιανουάριος 2021), ο Ιταλός φορ θα έχει μπει στον τρίτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, επομένως θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, δίχως ο σύλλογος να καρπωθεί απολύτως τίποτα.

ΒΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα