Μολό: Μιλώντας στη NOVA, έκανε λόγο για ντροπή, ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Φεντερίκο Μακέντα και επανέλαβε πως θέλει να παραμείνει.

Αρχικά, ο Γιοάν Μολό είπε για το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι το κλειδί ήταν το γκολ που δεχτήκαμε. Και να επαναλάβουμε τον ίδιο αγώνα 100 φορές σημασία έχει ότι χάσαμε απόψε. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και για τους φιλάθλους μας και για εμάς.

Ντρεπόμαστε γιατί θέλαμε να δώσουμε κάτι στους φιλάθλους μας. Όταν φοράμε αυτή τη φανέλα έχουμε ευθύνες. Για τους φιλάθλους μας να πω ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φέρουμε τον σύλλογο εκεί που ήταν. Θα πρέπει να γυρίσουμε πιο δυνατοί την επόμενη σεζόν».

Eρωτηθείς αν η ΑΕΚ ήταν πιο διαβασμένη, απάντησε: «Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν ακούμπησαν μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο μας περίμεναν. Για εμάς ήταν μια σφαλιάρα και μετά εκμεταλλεύτηκαν την πνευματική φρεσκάδα που πήραν».

Κληθείς να σχολιάσει τι θεωρεί ότι θα συνέβαινε αν ο Μακέντα σκόραρε στο πέναλτι, αποκρίθηκε: «Όπως έχω πει είμαι εδώ για να προστατεύσω τους συμπαίκτες μου ότι κι αν συμβεί. Όλοι μαζί χάσαμε απόψε. Είμαι ο πρώτος που θα στηρίξει τον Μακέντα και αυτός που θα βρεθεί δίπλα στους συμπαίκτες μου.

Λόγω της εμπειρίας που διαθέτω πρέπει να στηριζόμαστε και να κατανοούμε ο ένας τον άλλον. Ο Μακέντα έχει προσφέρει πολλά και πρέπει να τον στηρίξουμε. Ομαδικά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε απόψε. Ο Μακέντα είναι επιθετικός, έχει ευθύνες, αλλά απόψε είναι συνολικό το λάθος».

Έπειτα, ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένος με τη φετινή του εικόνα: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχει χαρακτήρα. Εγώ ζω με τις νίκες. Έχω ένα συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο και πάντα τηρώ τις υποσχέσεις μου. Δεν βρίσκομαι εδώ για το χρήμα. Είμαι εδώ γιατί θέλω να δώσω όσα μπορώ γιατί αυτός ο σύλλογος το αξίζει. Απόψε πονάω».

Κληθείς να σχολιάσει τι θα άλλαζε στον Παναθηναϊκό, ο Μολό απάντησε: «Πιστεύω ότι ακόμη μία φορά θα έπρεπε να κάνω εγώ τα πράγματα καλύτερα. Στο ποδόσφαιρο δέχεσαι σκαμπίλια, όπως απόψε. Έχω όμως μια τιμή και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί».

Τέλος, ρωτήθηκε αν θα παραμείνει: «Εναπόκειται στα χέρια του προέδρου μας. Όλοι ξέρουν ότι θα ήθελα να παραμείνω σε διάρκεια σε αυτό τον σύλλογο. Νομίζω το αξίζω, αλλά ο πρόεδρος αποφασίζει».