×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Άνοιξε ο δρόμος για το κάτι παραπάνω


Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Άνοιξε ο δρόμος για το κάτι παραπάνω


Ήταν κομβικό να κλείσει ο Παναθηναϊκός θετικά τις διαπραγματεύσεις του με τη Nova συνολικά για την εύρυθμη λειτουργεία της ομάδας. Ρίσκαρε, πήρε τα 7.000.000 ευρώ που ζητούσε και θα έχει πλέον τα… σίγουρα έσοδα για να βγάλει τη χρονιά. Να συνεχίσει να καλύπτει τις όποιες τρύπες υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι και ταυτόχρονα να μπορεί να κάνει και κάτι παραπάνω μεταγραφικά για το φινάλε.

Δεν αναφερόμαστε σε τρέλες. Ο Παναθηναϊκός ούτως ή άλλως έναν χαφ αναζητά ακόμα προκειμένου να ολοκληρώσει τις κινήσεις του για τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.  Έχοντας πάντα ως δεδομένο ότι για τη θέση του δεύτερου δεξιού μπακ θα αποκτηθεί ο φθηνός σχετικά Αντονίτο της Βαγιαδολίδ. Η άφιξή του είναι προγραμματισμένο να γίνει εντός της ημέρας (23/9)

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτησή του για μέσο. Στην Ισπανία υποστηρίζουν πως είναι στο προσκήνιο βρίσκεται η υπόθεση του Αλβαρο Αγκουάδο. Ο 24χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ και, όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, είναι ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την Φουενλαμπράδα. Δεν φαίνεται, όμως, αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες στους «πράσινους».

Οι σχέσεις του Ρόκα με τους ανθρώπους της συγκεκριμένης ισπανικής ομάδας είναι γνωστές. Γι’ αυτό και ακούγονται διαρκώς παίκτες από εκεί. Κάποιες περιπτώσεις, πάντως, δεν ίσχυαν καν και ήταν απλώς σενάρια φαντασίας. Με τα χρήματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός από τη Nova τώρα θα έχει τη δυνατότητα να δώσει και κάτι παραπάνω στον χαφ. Επομένως, ας μην αποκλειστεί κάποια έκπληξη στις μέρες που απομένουν. Εξετάζονται ούτως ή άλλως λύσεις από το πάνω ράφι με την ελπίδα πως το κασέ τους θα πέσει τις προσεχείς ημέρες.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τελευταία Νέα