Ο Παναθηναϊκός τον ανέδειξε και ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αυτό θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα από τους Ηπειρώτες, ο Καραγιάννης θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα που τον βοήθησε να ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Ο Παναθηναϊκός για μία δεκαετία ήταν το δεύτερο σπίτι του και ο νεαρός αμυντικός είπε «αντίο».

Η ανάρτησή του: «Το 2011 ήταν η χρονιά που βρέθηκα για πρώτη φορά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Μετά από μια δύσκολη χρονιά για μένα, αλλά και για όλο τον κόσμο, ήρθε τελικά η στιγμή που δεν περίμενα ποτέ πως θα έρθει! Να πω αντίο 10 χρόνια μετά… Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια από την ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, που χάρη σε αυτούς κατάφερα να εξελιχθώ πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως αθλητής! Καλή συνέχεια, λοιπόν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού που πάντα θα είναι ένα μέρος της καρδιά μου».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ: Ο «τσουχτερός» Μελάνο και η διάψευση

Άρης: Θέλει τον κόσμο του με Αστάνα, περιμένει την Επιτροπή!

Ιωνικός: Κιάκος, Ιατρούδης και οι… επόμενοι!