Παναθηναϊκός: Γύρισε ο Αγιουμπ, ίωση ο Αϊτόρ


Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Γύρισε ο Αγιουμπ, ίωση ο  Αϊτόρ


Αντίστροφα μετράει ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία και το θετικό για τον Λάζλο Μπόλονι είναι πως έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αγιούμπ.

Ο Μαροκινός μέσος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για σχεδόν έναν μήνα και ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το μεγάλο ερώτημα είναι το πότε ακριβώς θα είναι απόλυτα έτοιμος και κυρίως το πώς θα χωρέσει στη συνέχεια. Υπενθυμίζεται πως πλέον είναι έτοιμος και ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος σε πρώτη φάση φαίνεται πως θα εκτοπίσει από την ενδεκάδα τον Μακέντα.

Δεν έλειπαν τη Δευτέρα (16/11) και τα προβλήματα για τον Μπόλονι. Από το δίτερμα του Σαββάτου (14/11) δύο ποδοσφαιριστές έβγαλαν ενοχλήσεις. Ο λόγος για τους Σάντσες και Σαβιέρ. Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι πως αμφότεροι δεν έχουν κάτι το ανησυχητικό και εντός των επόμενων ημερών θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα και θα τεθούν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κατά τα άλλα από ίωση ταλαιπωρείται ο Αϊτόρ. Δεν φαίνεται, πάντως, να έχει κάτι σημαντικό ο Καταλανός. Αποφόρτιση έκανε ο Μαουρίσιο, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Βέλεθ, Αντονίτο, Μολό. Οι προαναφερθέντες, πάντως, είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με μοναδική εξαίρεση ίσως τον Αντονίτο. Τέλος, για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι σε μικρό χώρο.


Sportime Extras