Μία από τις μεταγραφές που έκανε τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός ήταν ο Γιουνούς Σανκαρέ. Ξεκίνησε, μάλιστα, αρκετά καλά αλλά πλέον δεν είναι σε θέση να βοηθήσει λόγω ενός τραυματισμού.

Αυτές τις μέρες τον… θυμήθηκαν οι Βούλγαροι. Συγκεκριμένα η «Topsport» ήταν εκείνη που αναφέρθηκε στον Σενεγαλέζο και εξήγησε πώς ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να τον αποκτήσει.

Ο 31χρονος έλυσε το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και αυτό γιατί ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του. Μετά από ένα ματς με την Κλουζ για τους ομίλους του Europa League ο Σανκαρέ μίλησε με τον Μπρούνο Ακράποβιτς. Ο παίκτης ήθελε εξηγήσεις για το γεγονός πως δεν έπαιζε 90λεπτο παρόλο που βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Λευκορώσος κόουτς έδειξε να κατανοεί τη δυσαρέσκεια του παίκτη, αλλά δεν άλλαξε στάση.

Στον αγώνα με την Μπότεφ Μπράτσα, ο οποίος ακολούθησε, ο Σανκαρέ βρήκε στο 56′ και κάπου εκεί εξερράγη. Δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή του και ουσιαστικά έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Δεν είναι κρυφό, πάντως, πως μιλάμε για έναν παίκτη με εκρηκτικό χαρακτήρα και διάφορες εξωγηπεδικές ιστορίες. Αυτό ήταν γνωστό πριν καν έρθει στα μέρη μας ο Σανκαρέ.