Παναθηναϊκός: Σε διαπραγμάτευση με τον Στραματσόνι


    Λάμπρος ΓκαραγκάνηςΟ Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια απαλοιφής των παλιών αμαρτιών. Για πρώτη φορά ο Αντρέα Στραματσόνι, από τον Δεκέμβριο του 2016 που αποχώρησε, κινήθηκε δικαστικά εναντίον της ΠΑΕ.

Το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν είχε προκύψει νομικό θέμα για το «τριφύλλι» δεν σημαίνει ότι η οφειλή δεν υπήρχε ή είχε δρομολογηθεί. Φαίνεται, επίσης, ότι το σενάριο πως ο Ιταλός προπονητής εξοφλείται σταδιακά, με εγγύηση προσωπικές επιταγές του Γιάννη Αλαφούζου, δεν συγκεντρώνει πλέον πολλές πιθανότητες.

Και αυτό διότι την προσεχή Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, 11η στη σειρά είναι προγραμματισμένη η υπόθεση του πρώην «πράσινου» τεχνικού κατά του «τριφυλλιού»!

Τα οφειλόμενα προσεγγίζουν τις 600.000 ευρώ και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ήδη επεξεργάζεται μία συμβιβαστική λύση με τον «Στράμα». Όσον αφορά την υπόθεση του Νούνο Ρέις, η οποία εξ αναβολής δικάζεται την ίδια ημέρα, έχει έρθει σε οριστική συμφωνία η ΠΑΕ και αναφέρεται τυπικά στο πρόγραμμα εκδικάσεων αφού θα κλείσει με τη σύμφωνη γνώμη του Πορτογάλου αμυντικού.Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.