×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναθηναϊκός: Τα «έχωσε» στους παίκτες ο Πογιάτος


    Κώστας Παπαδόπουλος

Παναθηναϊκός: Τα «έχωσε» στους παίκτες ο Πογιάτος. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια...


Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια στη Super League 1 σε πρεμιέρα και ο Ντάνι Πογιάτος στην προπόνηση της Τρίτης (15/9) «γκάζωσε».  Οι παρατηρήσεις του προς τους παίκτες ήταν έντονες. Το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι δεν έγιναν όσα είχε πει.

Στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό τόνισε ο Πογιάτος. Επιπλέον, εξήγησε πως ευχαριστημένος έμεινε ουσιαστικά μόνο για ένα μισάωρο.

Μεταξύ άλλων είπε στους ποδοσφαιριστές: «Κάναμε μία ήττα που δεν περιμέναμε και μας στενοχώρησε όλους. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το ματς, μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση. Αλλά στη συνέχεια και για 30 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο εφαρμόσατε το πλάνο μας. Παίξατε σωστά, κάνατε ευκαιρίες, αλλά σταθήκαμε άτυχοι και δεν σκοράραμε.

Μετά, στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνατε όσα είχαμε πει και εξαφανιστήκατε από το γήπεδο!

Δεν θα πω ποτέ μου ότι έχετε εσείς ευθύνες, ούτε το είπα μετά τη λήξη. Είναι όμως πραγματικότητα ότι δεν ακολουθήσατε τίποτα απ’ όσα είπαμε».

«Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίζαμε και δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν αντιδράσαμε», είπε από την πλευρά του ο Φεντερίκο Μακέντα, ενώ ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Έπρεπε να πιέσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε καλή εικόνα».

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα