Από τη στιγμή που απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό ο Ντάνι Πογιάτος, δεν βγήκε δημόσια να μιλήσει. Το Σάββατο (17/10), όμως, πήρε θέση μέσω ποσταρίσματός του στο Instagram. Όποιος διαβάσει τα όσα έγραψε, θα καταλάβει πως αφήνει αιχμές για τη διοίκηση και την έλλειψη υπομονής -που κατά τη γνώμη του- έδωσε.

Το μήνυμα του Πογιάτος: «Αυτές οι μέρες ήταν πολύ δύσκολες για μένα, αλλά θέλω να αποχαιρετήσω το κλαμπ και τον κόσμο του. Ανέλαβα αυτό το πρότζεκτ με μεγάλη φιλοδοξία.

Ήθελα να βοηθήσω να χτίσουμε ένα μέλλον γι’ αυτό το τεράστιο κλαμπ. Είναι κρίμα η έλλειψη υπομονής από μία διοίκηση, η οποία μου ανέθεσε τη δημιουργία ενός νέου Παναθηναϊκού. Αυτό που μένει είναι να πω ευχαριστώ σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα. Στους παίκτες, και σίγουρα στους οπαδούς.

Οι καλύτερες ευχές μου και η συγνώμη μου στους οπαδούς, αν δεν καταλάβαιναν τις αποφάσεις μου, αλλά πρέπει να ξέρουν ότι τα έκανα όλα για το καλό της ομάδας. Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτή τη σεζόν και πάντα μπορείτε να υπολογίζετε στη στήριξη και την αγάπη μου».