×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Μαρκόπουλος, αλλά δεν έχει συμφωνήσει


    Νίκος Τοσκίτσης

ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Μαρκόπουλος, αλλά δεν έχει συμφωνήσει


Η Basket League ολοκληρώθηκε άδοξα φέτος λόγω του κορονοϊού και οι ομάδες σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Στον ΠΑΟΚ ωστόσο δεν υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του προπονητή.

Μέσα στην ημέρα κυκλοφόρησε μια είδηση ο Χάρης Μαρκόπουλος θα κάτσει στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά». Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το Sportime.gr έχει όλο το ρεπορτάζ.

Χωρίς αμφιβολία ο Χάρης Μαρκόπουλος, γιος του Σούλη, είναι ένας προπονητής που χαίρει εκτίμησης της διοίκησης και σίγουρα όταν θα φτάσει στο σημείο ο ΠΑΟΚ να κάνει διαπραγματεύσεις και να μιλήσει με προπονητές θα είναι στη λίστα.

Τη δεδομένη στιγμή άλλα θέματα είναι αυτά που… καίνε τους «ασπρόμαυρους». Το διοικητικό κομμάτι, αλλά το οικονομικό και να βρει χρήματα είναι αυτά που προέχουν.

Επίσης περιμένει και τις εξελίξεις με την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη.

Σε ότι αφορά τον κόουτς Μαρκόπουλο, 0 Θεσσαλονικιός προπονητής  τα τελευταία χρόνια δούλεψε στην Κίνα ως ασίσταντ Beijing Dugs.

Το σίγουρο είναι ότι τα χρήματα που έπαιρνε εκεί πολύ δύσκολα θα τα βρει στην Ελλάδα. Ωστόσο και ο ίδιος θέλει να τις εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

 


Τελευταία Νέα