ΠΑΟΚ

Φουλάρουν για στόπερ στον ΠΑΟΚ

Στόπερ άμεσα στον ΠΑΟΚ. Προτεραιότητα είναι για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και θα ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές των «ασπρόμαυρων» με τους υποψήφιους. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΙΔΗ Ένας από αυτούς του αμυντικούς που είναι προτεραιότητα για τον Δικέφαλο είναι ταλαντούχους παίκτης και η...
Φουλάρουν για στόπερ στον ΠΑΟΚ

Στόπερ άμεσα στον ΠΑΟΚ. Προτεραιότητα είναι για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και θα ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές των «ασπρόμαυρων» με τους υποψήφιους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΙΤΣΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΤΣΙΔΗ

Ένας από αυτούς του αμυντικούς που είναι προτεραιότητα για τον Δικέφαλο είναι ταλαντούχους παίκτης και η προοπτική θυμίζει αυτή του Λέο Ζαμπά, αλλά υπάρχει και άλλος ποδοσφαιριστής στα υπ’ όψιν,  έμπειρος με σπουδαία καριέρα.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κοιτούν και ποδοσφαιριστές σε άλλες θέσεις που θα μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να γίνουν κάτοικοι Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να βρει κάτι πολύ ποιοτικό στα εξτρέμ, αλλά και να αποκτήσει βάθος στο ακραία μπακ.

Κι άλλος στον δρόμο που χάραξε ο Χατσερίδης

Μπίσεσβαρ, ο πρώτος που θα ανανεώσει στον ΠΑΟΚ

Όλοι δεσμεύτηκαν: Ετοιμάζεται η Νέα Τούμπα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φουλάρουν για στόπερ στον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.