ΠΑΟΚ

Βίντι-ΠΑΟΚ: Mε Μαουρίσιο και Πασχαλάκη στην αποστολή

Ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και ταξιδεύουν στην Ουγγαρία
Βίντι-ΠΑΟΚ: Mε Μαουρίσιο και Πασχαλάκη στην αποστολή

Ευχάριστα τα νέα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από το ταξίδι στη Βουδαπέστη για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βίντι, την Πέμπτη (8/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μαουρίσιο προπονήθηκε για δεύτερη ημέρα και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου, όπως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, μιας και ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αριστερό τετρακέφαλο.

Και οι δύο βρίσκονται στην αποστολή των είκοσι ενός παικτών που κατέληξε ο Ρουμάνος τεχνικός και θα αναχωρήσουν το μεσημέρι της Τετάρτης (7/11) για την Ουγγαρία.

Στην αποστολή είναι και ο Γεβγέν Χατσερίδης, που μέχρι πρότινος έμοιαζε να είναι παντελώς εκτός πλάνων, όχι όμως και ο Νίκος Καρέλης, για τεχνικούς λόγους.

Την αποστολή αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίδης, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά , Ουάρντα, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Άκπομ.

Βίντι – ΠΑΟΚ: Τούρκος διαιτητής στην Ουγγαρία

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για στόπερ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίντι-ΠΑΟΚ: Mε Μαουρίσιο και Πασχαλάκη στην αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.