ΠΑΟΚ

Με πολλές απουσίες στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του Δικεφάλου για τον αγώνα της Δευτέρας
Με πολλές απουσίες στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος που θα έχει απουσίες δοκιμάζεται στην παραδοσιακά σκληρή έδρα του Λεβαδειακού κόντρα σε μια ομάδα που χρειάζεται τους βαθμούς στην προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αντρέ Βιεϊρίνια , Δημήτρη Πέλκα που έχουν ξεκινήσει θεραπεία μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Ο Ρουμάνος προπονητής στο μεταξύ δεν πήρε για άλλο έναν αγώνα μαζί του τον Χατσερίδη αλλά ούτε και τον Καρέλη.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στην εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Βοιωτία για το ματς της 14ης αγωνιστικής της Super League.Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι , Πασχαλάκη , Μάτος , Κίτσιου , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιό , Πρίγιοβιτς , Άκπομ.

Συμφωνία με Κρέσπο- Οι εξελίξεις με Βαρέλα και Μπίσεσβαρ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με πολλές απουσίες στη Λιβαδειά ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.