ΠΑΟΚ

Χειρουργείο και «Γολγοθάς» για Βέρνμπλουμ

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει ο Σουηδός
Χειρουργείο και «Γολγοθάς» για Βέρνμπλουμ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αναμένεται να χειρουργηθεί σήμερα (Τετάρτη 19/12), όπως αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη χθες ο Σουηδός μέσος του Δικεφάλου επιβεβαίωσε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα και έτσι θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Στη συνέχεια ο έμπειρος αμυντικός θα ξεκινήσει τη διαδικασία της αποθεραπείας του η οποία μόνο εύκολη δεν θα ‘ναι καθώς θα χρειαστεί ένα διάστημα περίπου 4-5 μηνών ώστε να επανέλθει στην αγωνιστική δράση…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ το πρωί της Τετάρτης (19/12): «Ο Πόντους Βέρνμπλουμ χειρουργήθηκε το πρωί της Τετάρτης από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του #PAOK, Μανώλη Παπακώστα. Στον Σουηδό ποδοσφαιριστή έγινε συρραφή του τένοντα και ενίσχυση με ειδικό ράμμα και με αυτομόσχευμα τένοντα.

Ο Βέρνμπλουμ πρόκειται ν’αρχίσει άμεσα ήπια κινησιοθεραπεία και μετά την αφαίρεση των ραμμάτων (στις 10-12 μέρες) πιο εντατική φυσικοθεραπεία. Για τις επόμενες περίπου έξι εβδομάδες θα κινείται με ειδική μπότα.Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται στον #TheViking ταχεία ανάρρωση κι επιστροφή στα γήπεδα. Πόντους είμαστε δίπλα σου…».

Πρόβλημα και με Μαουρίσιο

Χατσερίδης: Πληρώνει ο ΠΑΟΚ για να φύγει, αλλά δεν…

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χειρουργείο και «Γολγοθάς» για Βέρνμπλουμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.