ΠΑΟΚ

Λουτσέσκου: «Ηρθαν για να προκαλέσουν!»

Εξαλλος ο προπονητής του ΠΑΟΚ
Λουτσέσκου: «Ηρθαν για να προκαλέσουν!»

Πολλά ήταν τα νεύρα στην Τούμπα μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν έξαλλος στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου.

«Δεν είμαι χαρούμενος για τίποτα, παρά μόνο για την ομάδα μου. Όλα όσα είδα από τους αντίπαλους είναι απογοητευτικά. Το σκορ έπρεπε να είναι 6-1 ή 7-1. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε ο ΠΑΣ σήμερα, αλλά αυτό που έκανε σήμερα δεν είναι ποδόσφαιρο.

Ξόδεψαν 60′ για να προκαλούν, χωρίς να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είμαι απογοητευμένος από την αντίπαλη ομάδα, καταλαβαίνω πολλά, σέβομαι την κάθε ομάδα, τον κάθε παίκτη, αλλά δεν μπορώ να σεβαστώ ομάδα που ήρθε μόνο για να προκαλέσει».

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 2-1: Είναι τρελός ο Πολωνός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτσέσκου: «Ηρθαν για να προκαλέσουν!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.