ΠΑΟΚ

Παίρνει όλους τους παίκτες στην Αθήνα

Έτοιμος για... κούπα ο ΠΑΟΚ που αναχωρεί για την Πρωτεύουσα
Παίρνει όλους τους παίκτες στην Αθήνα

Την τελευταία του προπόνηση στην Θεσσαλονίκη πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας.

«Αντεπίθεση» ΠΑΟΚτσήδων για τον τελικό!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στον τομέα της τακτικής ενόψει της επικείμενης μάχης, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.Το απόγευμα της Πέμπτης (10.05) ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα. Στην αποστολή συμμετέχει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Φερνάντεθ Μπορμπαλάν στον τελικό του κυπέλλου!

Την Παρασκευή (11.05) στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου πριν τον τελικό.

Το παρόν εκτός από τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα δώσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την έδρα του αγώνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίρνει όλους τους παίκτες στην Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.