ΠΑΟΚ

Παίρνει Σρνα ο ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος και ο 36χρονος μπακ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις
Παίρνει Σρνα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του μέχρι πρότινος αρχηγού της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντάριο Σρνα.

Ο Κροάτης είναι 36 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα, της οποίας ήταν αρχηγός. Στο Ντόνετσκ ο Σρνα βρίσκεται τα τελευταία 15 χρόνια ενώ θεωρείται ο σύγχρονος θρύλος της Σαχτάρ, με την οποία έχει κατακτήσει το Κύπελλο UEFA, 9 πρωταθλήματα, 7 κύπελλα και 8 σούπερ καπ.

Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για όλους! 21+

Συνολικά, έχει καταγράψει μια εντυπωσιακή καριέρα με 493 συμμετοχές, 45 γκολ και 121 ασίστ στη Σαχτάρ ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Εντυπωσιακά τα νούμερα του και με την Εθνική Κροατίας με 134 συμμετοχές με το εθνόσημο, 21 γκολ και 29 ασίστ.

Ο Ντάριο Σρνα, η «οδύσσεια» του πατέρα, τo σύνδρομο Down, τα δώρα…

Στο Sportime του Σαββάτου (26/5) ΔΩΡΕAΝ το άλμπουμ της PANINI του Μουντιάλ 2018 +6 αυτοκόλλητα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίρνει Σρνα ο ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.