×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Ανταλλαγή Ολιβέιρα-Κουαρέσμα θέλει η Πόρτο»


    Μαρία Καλτσίδη

«Ανταλλαγή Ολιβέιρα-Κουαρέσμα θέλει η Πόρτο»


Ιστοσελίδα της Τουρκίας κάνει λόγο για ανταλλαγή του Σέρτζιο Ολιβέιρα με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα της Μπεσίκτας.

Ειδικότερα, σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής «Fotomac», τονίζει πως η Πόρτο θέλει να αποκτήσει ξανά τον καλοκαίρι τον 35χρονο πρώην ποδοσφαιριστής της, Ρικάρντο Κουαρέσμα και σκέφτεται την ανταλλαγή με τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, προκειμένου να μην χρειαστεί να καταβάλλει κάποιο ποσό στην τουρκική ομάδα.

Φυσικά, τα ΜΜΕ της Τουρκίας εδώ και πολύ καιρό δεν σταματούν τα σενάρια, που αφορούν πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μένει να φανεί είναι εάν το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει βάση…

Η περίπτωση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στον Δικέφαλο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το καλοκαίρι, με τους Θεσσαλονικείς ήδη να βρίσκονται σε επαφή με τους «δράκους» προκειμένου να προετοιμάσουν το έδαφος για τη μονιμοποίηση του Ολιβέιρα στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Είναι δεδομένο πως η παραμονή του 26χρονου χαφ δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή μεγάλης αξίας, ο οποίος πριν φύγει από την Πόρτο είχε σημαντικό ρόλο στο σύνολο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Το γεγονός όμως πως οι Πορτογάλοι σκέφτονται -αν ισχύει το τουρκικό δημοσίευμα- την ανταλλαγή του Ολιβέιρα με τον Κουαρέσμα είναι θετικό καθώς σημαίνει πως είναι ανοιχτοί σε συζητήσεις για την παραχώρηση του κεντρικού μέσου το ερχόμενο καλοκαίρι.