×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Δούκας: «Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν συγκέντρωνε τα πιο έντονα ελληνικά χαρακτηριστικά…»


Μάριος Σταμπουλής

Δούκας: «Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν συγκέντρωνε τα πιο έντονα ελληνικά χαρακτηριστικά…»


Το δικό του ξεχωριστό σχόλιο για την τέταρτη επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ, έκανε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Δικεφάλου, Λευτέρης Δούκας.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την τέταρτη φανέλα της σεζόν, η οποία είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Φανέλα αφιερωμένη στην επανάσταση του 1821! (pic)

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας των «ασπρόμαυρων», Λευτέρης Δούκας, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

«Ακόμα κι αν αφήσουμε στην άκρη τον ιστορικό συμβολισμό, ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν συγκέντρωνε τα πιο έντονα Ελληνικά χαρακτηριστικά. Εγκλωβίστηκε για μεγάλο διάστημα στην ανυποληψία, παγιδευμένος σε πρακτικές αδύναμων ή και άβουλων παραγόντων – κυβερνητών-.

Το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα και το ένδοξο παρελθόν, ήταν αυτά που κράτησαν ζωντανά το φρόνημα και την ελπίδα. Μέχρι που ο Ιβάν Σαββίδης τα απογείωσε…

Είναι και οι εμφύλιες διαμάχες, που αποτελούν διαχρονικά σήμα κατατεθέν τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Ελλάδας. Σε καμία άλλη ομάδα δε θα ταίριαζε τόσο πολύ, το μπλε μιας επετειακής φανέλας…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακόμα κι αν αφήσουμε στην άκρη τον ιστορικό συμβολισμό, ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν συγκέντρωνε τα πιο έντονα Ελληνικά…

Δημοσιεύτηκε από Λευτέρης Δούκας – doctor στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ


Sportime News