ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί: Το όχι του ΠΑΟΚ ακύρωσε τη μεταγραφή του

Ο Μαροκινός ήταν με το στυλό στο χέρι αλλά...
Ελ Καντουρί: Το όχι του ΠΑΟΚ ακύρωσε τη μεταγραφή του

Με το στυλό στο χέρι βρέθηκε ο Ελ Καντουρί αλλά τελικά δεν υπέγραψε συμβόλαιο, με την Σταντάρ Λιέγης.

Η μεταγραφή του Μαροκινού “ναυάγησε”, διότι ο ΠΑΟΚ δε δέχτηκε την προσφορά των Βέλγων που όμως δεν αποκλείεται να επανέλθουν με καλύτερη προσφορά.

Ο Δικέφαλος είναι θετικός να δώσει τον ποδοσφαιριστή αλλά ζήτησε παραπάνω χρήματα από αυτά που πρόσφερε η Σταντάρ, δηλαδή περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι “ασπρόμαυροι” στο μεταξύ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με εξτρέμ αλλά δεν θα αποκτήσουν ακραίο επιθετικό αν δεν παραχωρηθούν ο Ελ Καντουρί και ο Ενρίκε.

Να σημειώσουμε ότι ο Ελ Καντουρί γεννήθηκε στις Βρυξέλλες στις 21 Αυγούστου του 1990. Έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία της Diegem Sport και ξεχώρισε από πολύ μικρή ηλικία, με αποτέλεσμα να στρέψει πάνω του τα βλέμματα των μεγάλων ομάδων της χώρας.

Η Αντερλεχτ κέρδισε την κούρσα της απόκτησής του και τον ενέταξε στο δυναμικό της δεύτερης ομάδας της, όπου και αγωνίστηκε για δύο σεζόν από το 2006 μέχρι το 2008, χωρίς να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, γεγονός που τον οδήγησε στην απόφαση ν’ αναζητήσει το μέλλον του και να φύγει από το Βέλγιο. Πρώτη του στάση ήταν η Ιταλία και η Μπρέσια που φέτος έδειξε ξανά ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Μάλιστα τον Νοέμβριο του 2011 κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα U21 του Βελγίου και έπαιξε σε δύο αγώνες, πετυχαίνοντας και ένα γκολ κόντρα στην Αγγλία για τα προκριματικά του Euro U21. Λίγο καιρό αργότερα ήρθε η κλήση από την ολυμπιακή ομάδα του Μαρόκου, με τον Ελ Καντουρί να αποδέχεται την πρόσκληση και να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Στις 14 Αυγούστου του 2013 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Μαρόκου σε ένα φιλικό κόντρα στην Μπουρκίνα φάσο και έκτοτε αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας, με 27 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Κι όμως! Πρόταση ανανέωσης στον Μπράντον!

ΠΑΟΚ: Κι όμως! Πρόταση ανανέωσης στον Μπράντον!

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε νέο συμβόλαιο στον Μπράντον Τόμας, μετά από εισήγηση του Λουτσέσκου!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το τελεσίγραφο στον Τέιλορ!

ΠΑΟΚ: Το τελεσίγραφο στον Τέιλορ!

Νέα επαφή και deadline στον Γκρεγκ Τέιλορ από πλευράς ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Κένι: Σαν την Χαλκιδική δεν έχει!

ΠΑΟΚ – Κένι: Σαν την Χαλκιδική δεν έχει!

Το ταξίδι του Τζόντζο Κένι στη Θεσσαλονίκη, η βόλτα στη Χαλκιδική και η επικοινωνία με τον Λουτσέσκου.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Ο Σαββίδης έκανε λάθος με τον Κωνσταντέλια…

ΠΑΟΚ : Ο Σαββίδης έκανε λάθος με τον Κωνσταντέλια…

Δεν χειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπόθεση του Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο για τη διαμάχη Σαββίδη – ΑΣ ΠΑΟΚ/Μυστακίδη

Το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο για τη διαμάχη Σαββίδη – ΑΣ ΠΑΟΚ/Μυστακίδη

Το μόνο σίγουρο είναι το «σίριαλ» στον οργανισμό ΠΑΟΚ θα πάει μακριά, αλλά χρόνος υπάρχει;

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Φοβάται πραξικόπημα κατά του Ιβάν Σαββίδη ο Ζήσης Βρύζας

ΠΑΟΚ: Φοβάται πραξικόπημα κατά του Ιβάν Σαββίδη ο Ζήσης Βρύζας

Η κίνηση που ενδέχεται να κρύβει πρόθεση να διεκδικήσει άλλος επιχειρηματίας και την ομάδα.

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Μεταγραφές που δεν έρχονται και χρόνος που πιέζει

ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Μεταγραφές που δεν έρχονται και χρόνος που πιέζει

Οι συγκεκριμένες επιλογές, όσες καλές κι αν βγούν δεν αλλάζουν το status των ομάδων.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ραπτόπουλος για τον «εμφύλιο» στον ΠΑΟΚ: «Τώρα που βρήκαν ευάλωτο τον Σαββίδη του λένε δρόμο!»

Ραπτόπουλος για τον «εμφύλιο» στον ΠΑΟΚ: «Τώρα που βρήκαν ευάλωτο τον Σαββίδη του λένε δρόμο!»

Η θέση του Κωστή Ραπτόπουλου για τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μπράιτον επενδύει 61 εκατ. ευρώ στο «ελληνικό ταλέντο»: Τζίμας και Κωστούλας οι αιχμές μιας χρυσής γενιάς

Η Μπράιτον επενδύει 61 εκατ. ευρώ στο «ελληνικό ταλέντο»: Τζίμας και Κωστούλας οι αιχμές μιας χρυσής γενιάς

Η Premier League υποδέχεται δύο νέα ελληνικά ονόματα με υψηλές προσδοκίες και ονειρικές προοπτικές.

Ποδόσφαιρο